Főoldal Kozmetika Kavitációs zsírbontás

Kavitációs zsírbontás

Időpont foglalás

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból – a nyomás esése következtében – hirtelen gáz fázisba megy át.

A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is “leolvadhat” a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott “makacs” zsírfeleslegből.
Ez az eljárás maximális biztonsággal alkalmazható az alábbi problémákra:

-       narancsbőr (cellulit) kezelésére
-       zsírpárnák eltűntetésére
-       a nyirokkeringés javítására
 
A kezelés teljesen fájdalommentes szükség. Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése.
A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül.

A kezelést követően vákuumos nyirokmasszázst ajánlott végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírszövet gyors eliminációját.

Kavitációs  zsírbontással egy kezelés során egy testtáj 20 percen keresztül kezelhető, minimum 3 naponta.


Az alkalmazott kezelések száma általában 6-10 alkalom, mely függ a vendég testalkatától, a bőralja zsírtartalmának vastagságától, kötőszövetétől, narancsbőr fokától és az egészségügyi állapotától. 

A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánlom , akiknél a test bizonyos területein alakult ki lerakódott zsírfelesleg, amolyan „testszobrászatként”.

 

Kavitációs zsírbontás