Főoldal Kozmetika Mezoterápiás kezelés

Mezoterápiás kezelés

Időpont foglalás

Meso Infusion csúcstechnikai berendezést professzionális kozmetikai hatóanyagok – a bőr  mélyrétegeibe történő - hatásos bevitelére alkották meg, ötvözve az iontoforézis, a  hidroelektroforézis, az elektroporáció  (más néven tűnélküli mezoterápia )és a krioterápia eljárásokat. 

A MESOSCIENCE arcfiatalító komplex kezelések folyamata 4 fázisból épül fel: 

Aktiváló galván előkészítés: megnyitja a bőr pórusait az eredményesebb hatóanyag felvétel érdekében,  javítja a mikrokeringést és a hidratálást.

Hidroforézis: pulzáló áram technikával növeli az aktív ion ágensek behatolását a szövetekbe, elősegíti  a meso-koncentrátum hatóanyagok bevitelét. 

Elektroporáció: mikroáram és elektromágneses hullámok technikával megnöveli a sejtmembránok  áteresztőképességét, átmeneti reverzibilis pórusokat nyit meg, ezáltal elősegítve a bőr mélyrétegeibe  történő meso-koncentrátum professzionális hatóanyagok bevitelét és azok sejtszintű beépülését. 

Krioterápiás lezárás: kriogenikus technika a bőrpórusok bezárását segíti elő, arctónus fokozó és bőrfeszesítő  hatással. Elősegíti a szövetek érösszehúzódását, és hatóanyagcsapdaként ’ bezárja a bőrt’, hogy a  hatóanyagok hosszabb ideig fenntartsák tevékenységüket, kifejtsék jótékony bőrfiatalító hatásukat. 

Kezelések:

Mesofiller ráncfeltöltő kezelés. A bőr tömörségét visszaadó hatóanyag komplex. Vertikális ráncok hosszabb távú arc megemelő, bőrfeszesítő hatás elérésére. 

MesoBT-Lift Elsősorban mimikai ráncok kezelésére. Az izmok összehúzódását blokkolja. Botox szerű hatás. 

Alkalmazása: horizontális ráncok kezelésére, az arc, nyak és dekoltázs bőrfeszesítésére.

Meso Slim Lokális zsírdepók kezelésére kifejlesztett hatóanyag komplex. Salaktalanító, zsírbontó  összetevőkkel. 

Mezoterápiás kezelés