Főoldal Kozmetika Mikrodermabrázió és kozmetikai hámlasztó kezelések

Mikrodermabrázió és kozmetikai hámlasztó kezelés

Időpont foglalás

A bőrcsiszolás legmodernebb formája a gyémántfejes csiszolás. A gyémántfejes mikrodermabrázióval érhetjük el a legnagyobb hatékonyságot, minden egyéb kellemetlen mellékhatás nélkül.

Arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket testünk folyamatosan  pótolja új sejtek létrehozásával. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy eltávolítja ezeket az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökken a ráncok, hegek mélysége, akár el is tűnhetnek.

A mikrodermabrázió önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.
Emellett a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket. Ezért a  kozmetikai kezelések hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk.

Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte “lélegzik”. Ahhoz azonban, hogy a bőr felszínéről a szükségtelenül megvastagodott, elhalt réteget eltávolítsuk, több alkalomra van szükség. Szeboreás bőr esetén a kellemetlen, zsíros hatás csökken, eltűnik. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak. Mikrodermabráziós kezelések ősztől tavaszig végezhetőek.

A mikrodermabrázió terjedése megállíthatatlan, és minden kozmetikai kezelés előtt célszerű, vagy inkább szükséges alkalmazni.

Ára:

arcon: 6 000 Ft

dekoltázson: 9 000 Ft

ajánlott valamelyik kényeztető kezeléssel kombinálni.

Bejelentkezés: +36 30 210 9335

Kozmetikai  hámlasztó kezelés 

Bőrmegújító kúra ráncok,  aknés hegek, napkárosodott, foltos bőr kezelésére. Homogén bőrfelszínt eredményez.

Több lépcsős, egymásra épülő hámlasztási technológiát tartalmaz a bőr összes rétegében. ( mechanikai, gyümölcssavas kémiai, enzimes és biológiai)

Októbertől áprilisig kúraszerűen javasoljuk. 1-1,5 hetente 6-8 alkalommal.

Ára: 20 000 Ft /75 perc

Bejelentkezés: +36 30 210 9335

 

 

Mikrodermabrázió és kozmetikai hámlasztó kezelés