Főoldal Kozmetika Skeyndor luxuskezelések

C vitamin

Időpont foglalás

POWER C +

Fáradt, fakó, energiahiányos, pigmentfoltos bőrre – antioxidáns védelem, ragyogó bőr

Gránátalma kivonat, magas C-vitamin tartalom, javítja a sejtek anyagcseréjét, fokozza a kollagéntermelést, lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a pigment termelést.

Egyenletes bőrtónust, egészséges ragyogást eredményez. 

Ára: 18 000 Ft /90 perc

Bejelentkezés: +36 30 210 9335

C vitamin

Corrective

Időpont foglalás

CORREKTIVE

A már kialakult ráncokra, egy ránctalanító és egy ráncfeltöltő fázisból álló exkluzív eljárás. A kezelés során a hatóanyagok az ingerület átvitel blokkolásával ellazítják  a mimikai izmokat, feltöltik a mélyebb ráncokat, fokozzák a sejtek újraépülését, ezáltal megfiatalítják az arcbőrt.

Ára: 26 000 Ft / 2 óra

Bejelentkezés: +36 30 210 9335

Corrective

Hámlasztás

Időpont foglalás

Probiome Peel - Kozmetikai  hámlasztó kezelés. 

Az első olyan dermokozmetikai termékcsalád, amely a kémiai hámlasztást ötvözi a a bőr mikrobiomjának helyreállításával és egészséges funkcióinak megőrzésével.
5 féle savkoktél:
- ránctalanításra
- aknés, heges bőrre
- sápadt, fakó bőrre
- érzékeny, dehidratált bőrre
- pigmentfoltok kezelésére
PROBIOME PEEL kezelés során az első lépés a bőrproblémának megfelelő savas hámlasztás, a második lépés a bőr feltöltése vitaminokkal, mikrokollagénnel, harmadik lépés pedig a bőr természetes mikroflórájának helyreállítása.
 

Ára:  arc: 20 000 Ft /60 perc

        arc,nyak: 23 000 Ft /60 perc

        arc, nyak, dekoltázs: 28 000 Ft

A kezelés ára tartalmaz egy egy hetes otthoni ápoló szettet, amiben egy szérum, egy fényvédős nappali szinezett krém és egy éjszakai krém található.

Bejelentkezés: +36 30 210 9335

Hámlasztás

Hyaluronsav

Időpont foglalás

Felszíni és mélyrétegi vízhiány, meglévő ráncok kezelésére

A hyaluronsav testünk természetes alkotóeleme. Nagy mennyiségben fordul elő a kötőszövetekben, ízületekben és a bőrben. Legfontosabb feladata, hogy megkösse a vízmolekulákat, és ez által javítsa a szövetek vízháztartását.

A kezelés része egy különleges szelenit féldrágaköves masszázs. A szelenitnek nagyon finom a rezgése, tiszta tudatot, békességet biztosít, támogatja a nőiességet.

Ára: 19 000 Ft

Bejelentkezés: +36 30 210 9335

Hyaluronsav

Őssejt kezelés

Időpont foglalás

Regeneráló, ránctalanító, látványos lifting hatást biztosító kezelés, szabadalommal védett svájci őssejttel.

Az alma őssejtek fokozzák a bőr természetes saját regeneráló funkcióit, így növelik a sejtek aktivitását és élettartamát. A jambu ( iskolavirág) kivonat izomlazító, ránctalanító hatású, újraépíti a kollagén rostokat. A tengeri édeskömény szabályozza a sejtosztódást és hatékonyan méregteleníti az oxigénhiányos sejteket. A farkasbab kivonat tömöríti és feszesíti a bőrszövetet.

Ára: 25 000 Ft

Bejelentkezés: +36 30 210 9335

Őssejt kezelés

Global Lift kezelés

Időpont foglalás

Feszes arckontúr, lifting hatás. Visszaállítja a bőr feszességét, csökkenti az áll alatti zsírszövet vastagságát, gátolja a kollagén, elasztin lebomlását. Stimulálja a progerint (öregedést jelző fehérje). Ennek a fehérjének a koncentrációja a sejtmagban határozza meg a sejt biológiai korát. 

2012-ben hatóanyaga  In-Cosmetics Innovation Zone Best Ingredient Díjat nyert.

Ára: 26 000 Ft

Bejelentkezés: +36 30 210 9335

Global Lift kezelés