Főoldal Pszikrémia Skeyndor Corrective termékcsalád

Skeyndor Corrective termékcsalád

Ha nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy olcsón vásárolj, szívből ajánlom a Skeyndor termékeit. Megbízható, professzionális minőségű, gazdaságos termékek, magas hatóanyag-tartalommal. Nagy választékukból megtalálhatod a bőrödnek legmegfelelőbbet. Ez a webáruház a kényelmes vásárlás érdekében jött létre, de ha bizonytalan vagy, szívesen látlak ingyenes konzultációra, hogy tényleg a legjobbat add a bőrödnek…

Kriszta

sokszor egy pszikra is elég…

Corrective Deep Lines Filler Cream

A Corrective termékcsalád tagjainál a legmodernebb drón technológiát alkalmazták. A kozmetikai drón a megfelelő idegsejtekhez  és zsírsejtehez juttatja el a hatóanyagokat. célzottan tudnak kapcsolódni. Az irha rétegben lévő zsírsejteket stimulálja, normál méretű és funkciójú zsírsejteket hoz létre, amika bőr alátámasztását biztosítják.Ingerület kibocsátást és átvitelt blokkol mint a botox, csak toxin nélkül.Ráncfeltöltő fillereket tartalmaz. Ráncos, tónusát vesztett normál és száraz bőrre ajánlott krém. Hatását a corrective szérum kiegészíti és fokozza.

Kiszerelés: 50ml
db 39 300 Ft
Corrective Deep Lines Filler Emulsion

A Corrective termékcsalád tagjainál a legmodernebb drón technológiát alkalmazták. A kozmetikai drón a megfelelő idegsejtekhez  és zsírsejtehez juttatja el a hatóanyagokat. célzottan tudnak kapcsolódni. Az irha rétegben lévő zsírsejteket stimulálja, normál méretű és funkciójú zsírsejteket hoz létre, amika bőr alátámasztását biztosítják.Ingerület kibocsátást és átvitelt blokkol mint a botox, csak toxin nélkül.Ráncfeltöltő fillereket tartalmaz. Ráncos, tónusát vesztett normál és kombinált bőrre ajánlott emulzió. Hatását a corrective szérum kiegészíti és fokozza.

Kiszerelés: 50ml
db 39 300 Ft
Corrective Deep Lines Refining Serum

A Corrective termékcsalád tagjainál a legmodernebb drón technológiát alkalmazták. A kozmetikai drón a megfelelő idegsejtekhez  és zsírsejtehez juttatja el a hatóanyagokat. célzottan tudnak kapcsolódni. Az irha rétegben lévő zsírsejteket stimulálja, normál méretű és funkciójú zsírsejteket hoz létre, amika bőr alátámasztását biztosítják.Ingerület kibocsátást és átvitelt blokkol mint a botox, csak toxin nélkül.Ráncfeltöltő fillereket tartalmaz.Érett, ráncos bőr megújítására ajánlott. Javasolt a corrective krémmel/emulzióval kombinálva használni. 

Kiszerelés: 30ml
db 33 200 Ft
Corrective Expression Lines Filler Eye Contour

Szemkörnyék ápoló krém intenzív ráncfeltöltő hatással. Természetes hyaluron fillerek fokozatosan tüntetik el a mimikai ráncokat. A már meglévő ráncok feltöltésére a legjobb választás. Ingerület átvitelt és kibocsátást blokkoló peptid komplexet tartalmaz.

Kiszerelés: 15ml
db 23 100 Ft
Corrective Expression Lines Filler Lip Contour

A Corrective termékcsalád tagjainál a legmodernebb drón technológiát alkalmazták. A kozmetikai drón a megfelelő idegsejtekhez  és zsírsejtehez juttatja el a hatóanyagokat. célzottan tudnak kapcsolódni. Az irha rétegben lévő zsírsejteket stimulálja, normál méretű és funkciójú zsírsejteket hoz létre, amika bőr alátámasztását biztosítják.Ingerület kibocsátást és átvitelt blokkol mint a botox, csak toxin nélkül.Ráncfeltöltő fillereket tartalmaz. A száj és szájkontúr körüli mimikai ráncok kezelésére ajánlott, minden bőrtípusra.

Kiszerelés: 10ml
db 22 600 Ft