Főoldal Pszikrémia Skeyndor sminklemosók

Skeyndor sminklemosók

Ha nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy olcsón vásárolj, szívből ajánlom a Skeyndor termékeit. Megbízható, professzionális minőségű, gazdaságos termékek, magas hatóanyag-tartalommal. Nagy választékukból megtalálhatod a bőrödnek legmegfelelőbbet. Ez a webáruház a kényelmes vásárlás érdekében jött létre, de ha bizonytalan vagy, szívesen látlak ingyenes konzultációra, hogy tényleg a legjobbat add a bőrödnek…

Kriszta

sokszor egy pszikra is elég…

Aquatherm Cleansing Micellar Water

Eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket az arc, a szemek és az ajak területéről. Természetes hidratáló faktorokat és makadámia olajat tartalmaz. Minden bőrtípusra ajánlott.

Kiszerelés: 100ml
db 9 600 Ft
Expert Cleanse Pro Micellar Biphasic 0. lépés

Sminklemosó érzékeny szemkörnyékre, ajakra. Egy lépésben eltávolítja a vízálló sminket is. A ragasztott műszempillát oldja!

Kiszerelés: 125 ml
db 8 500 Ft
Expert Cleanse Pro Mattyfing Foam- in- Milk 2. lépés

A dupla arctisztítás 2. lépése extra száraz bőrre. Gyengéd növényi tenzideket tartalmazó habzó lemosó tej. Tápláló, ápoló összetevőivel mélyen megtisztítja a bőrt. Száraz, érzékeny bőrre ajánlott.

Kiszerelés: 200 ml
db 13 500 Ft
Expert Cleanse Pro Mattyfing Foam- in- Oil 2. lépés

A dupla arctisztítás 2. lépése. Gyengéd növényi tenzideket tartalmazó habzó lemosó gél. Tápláló, ápoló összetevőivel mélyen, szárítás nélkül megtisztítja a bőrt. Normál és kombinált bőrre ajánlott.

Kiszerelés: 200 ml
db 13 500 Ft
Expert Cleanse Pro Urban Micellar Oil 1. lépés

A dupla tisztítás első fázisa. Gyengéden eltávolítja a sminket és a napi szennyeződéseket a bőrről. Minden bőrtípusra ajánlott.

Kiszerelés: 200 ml
db 13 500 Ft