Főoldal Pszikrémia Skeyndor Derma Peel Pro termékcsalád

Skeyndor Derma Peel Pro termékcsalád

Ha nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy olcsón vásárolj, szívből ajánlom a Skeyndor termékeit. Megbízható, professzionális minőségű, gazdaságos termékek, magas hatóanyag-tartalommal. Nagy választékukból megtalálhatod a bőrödnek legmegfelelőbbet. Ez a webáruház a kényelmes vásárlás érdekében jött létre, de ha bizonytalan vagy, szívesen látlak ingyenes konzultációra, hogy tényleg a legjobbat add a bőrödnek…

Kriszta

sokszor egy pszikra is elég…

Derma Peel Pro Resurfacing Peel Cleasing gel

 AHA savakat (5 %) és enzimeket tartalmazó bőrmrgújító, habzó lemosó gél. Mélyen tisztít és felgyorsítja a regenerációs folyamatokat. Minden  bőrtípusra ajánlott. Hát, dekoltázs, lemezes korpás haj kezelésére is kiválóan alkalmas.

Kiszerelés: 200ml
db 12 400 Ft
Derma Peel Pro Resurfacing Peel Concentrate

Bőrmegújító éjszakai szérum AHA savakkal (15%) és biológiai peptidekkel, áncos, pattanásos-heges-aknés, napkárosodott-foltos bőrök kezelésére. Érzékeny bőrtípuson kívül minden bőrtípusra ajánlott.

Kiszerelés: 30ml
db 29 300 Ft
Derma Peel Pro Resurfacing Peel Cream

Bőrmegújító krém AHA savakkal (8%) és biológiai peptidekkel, ráncos, pattanásos-heges-aknés, napkárosodott-foltos bőrök kezelésére. Száraz bőrtípusra ajánlott.

Kiszerelés: 50ml
db 25 400 Ft
Derma Peel Pro Resurfacing Peel Emulsion

Bőrmegújító emulzió AHA savakkal (8%) és biológiai peptidekkel, áncos, pattanásos-heges-aknés, napkárosodott-foltos bőrök kezelésére. Kombinált és zsíros bőrtípusra ajánlott.

Kiszerelés: 50ml
db 25 400 Ft