Főoldal Pszikrémia Skeyndor szemránckrémek

Skeyndor szemránckrémek

Ha nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy olcsón vásárolj, szívből ajánlom a Skeyndor termékeit. Megbízható, professzionális minőségű, gazdaságos termékek, magas hatóanyag-tartalommal. Nagy választékukból megtalálhatod a bőrödnek legmegfelelőbbet. Ez a webáruház a kényelmes vásárlás érdekében jött létre, de ha bizonytalan vagy, szívesen látlak ingyenes konzultációra, hogy tényleg a legjobbat add a bőrödnek…

Kriszta

sokszor egy pszikra is elég…

Aqutherm Soothing Eye Cream

Érzékeny, allergiára hajlamos, gyulladt, vékony bőrre ajánlott. Szemhéjplasztika után a regenerációs folyamatokat segíti.

db 12 100 Ft
Corrective Expression Lines Filler Eye Countour

Szemkörnyék ápoló krém intenzív ráncfeltöltő hatással. Természetes hyaluron fillerek fokozatosan tüntetik el a mimikai ráncokat. A már meglévő ráncok feltöltésére a legjobb választás. Ingerület átvitelt és kibocsátást blokkoló peptid komplexet tartalmaz.

db 20 400 Ft
Eternal Icy Eye Cream

Nano-liposzómákba zárt növényi őssejt kivonatot és svájci gleccservizet tartalmazó anti-aging szemránckrém, száraz, elvékonyodott, víz és zsírhiányos  szemkörnyékre. Segít beindítani a megfelelő sejtosztódást a bőrben. 40 éves kortól ajánlott.

db 17 100 Ft
Global Lift - Loift Definition Eye Contour cream

lifting hatás megereszkedett szemhéjra, táskás szemkörnyékre. A kollagén-elasztin rugalmas állapotát fenntartja, feszesíti a szemkörnyéket. 45 éves kortól ajánlott.

db 17 100 Ft
Power C+ Eye Contour

Arra az esetre,ha az erek állapota nem elég rugalmas. Barnás, sötét, fekete karikás, napkárosodott, májfoltos bőrre lehet megoldás.

db 17 100 Ft
Power Hyaluronic - Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel

 Vitalizálja, hidratálja, frissíti a szemkörnyéket, ödémát csökkent. Szempilla regenerálót tartalmaz. 20-45 éves korig ajánlott.

db 17 100 Ft
Timeless Prodigy The Eye Contour

Globális bőrfiatalítást tesz lehetővé. Általános genetikai szinten ható, öregedést késleltető szemránckrém. Támogatja az új bőrsejtek képződését, növeli azok élettartamát és életfunkcióik fenntartását. Öt féle növekedési faktort tartalmaz. Minden bőrtípusra ajánlott 50 éves kor felett.

db 33 400 Ft