Főoldal Pszikrémia Skeyndor Timeless Prodigy termékcsalád

Skeyndor Timeless Prodigy termékcsalád

Ha nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy olcsón vásárolj, szívből ajánlom a Skeyndor termékeit. Megbízható, professzionális minőségű, gazdaságos termékek, magas hatóanyag-tartalommal. Nagy választékukból megtalálhatod a bőrödnek legmegfelelőbbet. Ez a webáruház a kényelmes vásárlás érdekében jött létre, de ha bizonytalan vagy, szívesen látlak ingyenes konzultációra, hogy tényleg a legjobbat add a bőrödnek…

Kriszta

sokszor egy pszikra is elég…

The Cream

Átfogó, minden szintre kiterjedő bőrfiatalító krém. Az új sejtek létrehozását támogatja, hozzásegít, hogy a sejtek megfelelően működjenek, optimális élettartamúak legyenek. Az elhalt hámsejtek leválását segíti, ezzel egészséges, üde bőrképet eredményez. Normál, száraz bőrre ajánlott 50 éves kor felett.

Kiszerelés: 50ml
db 65 100 Ft
The Eye Contour

Átfogó, minden szintre kiterjedő bőrfiatalító szemkörnyékápoló napi használatra.Minden bőrtípusra ajánlott 50 éves kor felett.

Kiszerelés: 20ml
db 35 900 Ft
The Luxury elixír

A legfrisebb tudományos kutatásokat felvonultató, egymásra épülő 30 napos bőrfiatalító kúra. Az új sejtek létrehozását támogatja, hozzásegít, hogy a sejtek megfelelően működjenek, optimális élettartamúak legyenek. Az elhalt hámsejtek leválását segíti, ezzel egészséges, üde bőrképet eredményez. 50 éves kor felett évente ajánlott.

db 80 500 Ft
The Serum

Átfogó, minden szintre kiterjedő bőrfiatalító szérum. Az új sejtek létrehozását támogatja, hozzásegít, hogy a sejtek megfelelően működjenek, optimális élettartamúak legyenek. Az elhalt hámsejtek leválását segíti, ezzel egészséges, üde bőrképet eredményez. Kombinált bőrre ajánlott 50 éves kor felett.

Kiszerelés: 50ml
db 72 000 Ft