Főoldal Pszikrémia Skeyndor Global Lift termékcsalád

Skeyndor Global Lift termékcsalád

Ha nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy olcsón vásárolj, szívből ajánlom a Skeyndor termékeit. Megbízható, professzionális minőségű, gazdaságos termékek, magas hatóanyag-tartalommal. Nagy választékukból megtalálhatod a bőrödnek legmegfelelőbbet. Ez a webáruház a kényelmes vásárlás érdekében jött létre, de ha bizonytalan vagy, szívesen látlak ingyenes konzultációra, hogy tényleg a legjobbat add a bőrödnek…

Kriszta

sokszor egy pszikra is elég…

Global Lift - Loift Definition Eye Contour cream

lifting hatás megereszkedett szemhéjra, táskás szemkörnyékre. A kollagén-elasztin rugalmas állapotát fenntartja, feszesíti a szemkörnyéket. 45 éves kortól ajánlott.

Kiszerelés: 15ml
db 20 100 Ft
Global Lift - Lift Contour Elixír Face & Neck

Az idő előrehaladtával a bőr tömörsége csökken. A szérumban lévő hatóanyag koncentrátum a kollagén-elasztin bomlását gátolja, ezáltal kontúrt javít, feszesít, általános lifting hatást eredményez. Minden bőrtípusra ajánlott.

Kiszerelés: 30ml
db 35 200 Ft
Global Lift - Lift Contour Face & Neck Cream 1

A legfrisebb kutatási eredményeket felhasználva s Skeyndor megalkotta a [ProGEN-in] technológiát. Ez egy innovatív, a bőr öregedését több szinten fékező hatóanyag komplex, amely képes visszaadni a bőr elveszett feszességét és az arc fiatalos kontúrját. Normál és kombinált bőrre ajánlott, az ötvenesek krémje.

Kiszerelés: 50ml
db 32 700 Ft
Global Lift - Lift Contour Face & Neck Cream 2

A legfrisebb kutatási eredményeket felhasználva s Skeyndor megalkotta a [ProGEN-in] technológiát. Ez egy innovatív, a bőr öregedését több szinten fékező hatóanyag komplex, amely képes visszaadni a bőr elveszett feszességét és az arc fiatalos kontúrját. Száraz bőrre ajánlott, az ötvenesek krémje.

Kiszerelés: 50ml
db 32 700 Ft