Főoldal Pszikrémia Skeyndor Eternal termékcsalád

Skeyndor Eternal termékcsalád

Ha nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy olcsón vásárolj, szívből ajánlom a Skeyndor termékeit. Megbízható, professzionális minőségű, gazdaságos termékek, magas hatóanyag-tartalommal. Nagy választékukból megtalálhatod a bőrödnek legmegfelelőbbet. Ez a webáruház a kényelmes vásárlás érdekében jött létre, de ha bizonytalan vagy, szívesen látlak ingyenes konzultációra, hogy tényleg a legjobbat add a bőrödnek…

Kriszta

sokszor egy pszikra is elég…

Eternal Icy Eye Cream
Kiszerelés: 15ml
db 19 900 Ft
Eternal Intensive Serum

Nano-liposzómákba zárt alma őssejtet tartalmazó, anti-aging regeneráló krém. 40 éves kor felett a bőr mélyebb rétegeiben lévő sejtek "ellustulnak". Célzottan ezeket a sejteket stimulálják, regenerálják, táplálják a hatóanyagok.40 éves kortól érett, tónusát vesztett, kombinált bőrre javasolt.

Kiszerelés: 30ml
db 27 600 Ft
Eternal Line Creme

Nano-liposzómákba zárt alma őssejtet tartalmazó, anti-aging regeneráló krém. 40 éves kor felett a bőr mélyebb rétegeiben lévő sejtek "ellustulnak". Célzottan ezeket a sejteket stimulálják, regenerálják, táplálják a hatóanyagok.40 éves kortól száraz, elvékonyodott bőrre javasolt. Különösen száraz bőrnél érdemes a szérummal együtt használni. Először a szérumot vigyük fel a bőrre, ha felszívódott, tegyük rá a krémet. Így a krémből sokkal kevesebb elég lesz.

Kiszerelés: 50ml
db 34 100 Ft
Eternal Repair Body Serum

Anti-aging krém nanoliposzómázott növényi őssejt kivonattal. Nyak, dekoltázs, felkar ápolására javasolt.

Kiszerelés: 200ml
db 21 300 Ft
Eternal Sleeping oil

Éjszakai anti-aging szépségelixír. A bőrben lévő őssejteket stimulálja, regenerálja, táplálja.Feszültségoldó, alvást segítő hatású. Ráncos, tónusát vesztett bőrre ajánlott.

Kiszerelés: 30ml
db 31 100 Ft