Főoldal Pszikrémia Skeyndor termékek rosaceás bőrre

Skeyndor termékek rosaceás bőrre

Ha nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy olcsón vásárolj, szívből ajánlom a Skeyndor termékeit. Megbízható, professzionális minőségű, gazdaságos termékek, magas hatóanyag-tartalommal. Nagy választékukból megtalálhatod a bőrödnek legmegfelelőbbet. Ez a webáruház a kényelmes vásárlás érdekében jött létre, de ha bizonytalan vagy, szívesen látlak ingyenes konzultációra, hogy tényleg a legjobbat add a bőrödnek…

Kriszta

sokszor egy pszikra is elég…

Aquatherm Anti-Redness-Hydra Concentrate

Hidratáló koncentrátum. Otthoni ápolásra, kúra szerű használata ajánlott. Érzékeny, kipirosodásra hajlamos, rosaceás bőr ápolására kiválóan alkalmas.

Kiszerelés: 12 db
db 22 000 Ft
Aquatherm Delicate Cleansing Milk

Termálvizet tartalmazó arclemosó tej érzékeny, rosaceás, gyulladásra hajlamos bőrre.

Kiszerelés: 250ml
db 12 600 Ft
Aquatherm Thermal Concentrate Water

Termálvíz koncentrátum permet, kíméletesen frissíti és nyugtatja a bőrt. Minden bőrtípusra, elsősorban érzékeny bőrre ajánlott.

Kiszerelés: 100
db 6 600 Ft
Aquatherm Deep Moisturizing Cream FII

Intenzív hidratáló krém, támogatja a bőr védekezőképességét. Minden bőrtípusra ajánlott.

Kiszerelés: 50ml
db 16 400 Ft
Aquatherm Re-Balancing Gentle Cream FI

Könnyű olajmentes hidratáló krém termálvízzel. Megerősíti az érzékeny bőr védekezőképességét, helyreállítja a hidratációját. A maszk okozta irritációt hatékonyan kezeli. Minden bőrtípusra, kiemelten érzékeny bőrre ajánlott.

Kiszerelés: 50ml
db 15 300 Ft
Aquatherm Revitalizing Anti-aging Cream

Feszesítő, öregedést késleltető krém termálvízzel. Beindítja a kollagén szintézist, bőrtónust vitalizálja. Minden bőrtípusra, kiemelten érzékeny bőrre ajánlott.

Kiszerelés: 50ml
db 17 100 Ft
Aquatherm SOS Anti-Redness

Azonnali frissítő és irritáció- és pirosodás csökkentő hatású balzsamos szérum. Minden bőrtípusra, kifejezetten érzékeny, rosaceás bőrre ajánlott.

Kiszerelés: 30ml
db 15 800 Ft